HU Language HU
Drónbemutató a III. Natúr Sümegen!
április 21, 2023 0

Az 1994-ben létrehozott Kárpát Országos Vállalkozói Szövetség (KOVÁSZ) EGYESÜLET legfőbb célkitűzése, hogy segítse a KKV szereplőket az ötlettől a piaci megvalósulásig. Fontos számukra a fiatal vállalkozók megszólítása az innováció, környezetvédelem és a hagyományőrzés területén. Véleményük szerint a hazai természetvédelem bevonása a vállalkozók mindennapjaiba kiemelt fontosságú.

A KOVÁSZ EGYESÜLET kiemelt partnere a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) és a PAULINUS-AGRO Kft. Együttműködésük a nemzetközi technológiára, know-howra, és tudástranszferre, oktatás fejlesztésre, valamint agráripari projektek kidolgozására és megvalósítására összpontosít.

Eddigi drónos munkáik (Martonvásár őstermelő, SEFAG-Nagyatád erdőgazdálkodás) célja a mezőgazdasági területek felmérése és kísérleti permetezése, illetve repülés általi adatgyűjtés és multispektrális felvételezés volt.
Gépparkjuk: DJI T10 és DJI T30 permetező gép, illetve a CDA szórófejjel ellátott XAG100 és V40 gép (felvételezések: DJI MATRICE 300 és MAVIC 3 pro).

A III. Natúr Sümeg drónbemutató:
Időpont: április 29. (szombat), 09.00 óra
Helyszín: szakmai ismertető: Püspöki Palota (a CDA technológia bemutatása)
Bemutató: Egly Történelmi Szőlőültetvény, XAG 100 as tipusú, CDA szórófejjel ellátott drón munka közben, amely drón a permetező drónok legújabb fejlesztését képviseli.