HU Language HU
június 5, 2019 0

A SET Group szerdán bejelentette, hogy a társaság leányvállalata, a SET Goodwill and Enterprise Management Kft. megvásárolta a Mátó-Stáb Kft. 30 százalékos részesedést biztosító üzletrészét, így a SET Group leányvállalata a Mátó-Stáb Kft. kizárólagos tulajdonosává vált.

  • A SET Group bejelentette, hogy a Társaság kizárólagos tulajdonában álló leányvállalata, a SET Goodwill and Enterprise Management Kft. a mai napon megvásárolta a Mátó-Stáb Kft. 30 százalékos részesedést biztosító üzletrészét a korábban ismertetett előszerződés alapján, így a SET Group leányvállalata a Mátó-Stáb Kft. kizárólagos tulajdonosává vált.
  • A cégcsoport üzletpolitikájának megfelelően a SET Group a Mátó-Stáb Kft.-t a vasútépítési szegmens jelentős szereplőjévé kívánja tenni. A változásbejegyzést követően a vállalatcsoportnak lehetősége nyílik a jelenleg folyamatban lévő tárgyalásokhoz kötődő vállalkozási szerződések véglegesítésére.
  • A SET Group árfolyama 5,9 százalékkal került ma lejjebb, míg a társaság részvényárfolyama idén 132,4 százalékkal került feljebb.

A SET Group leányvállalata a Mátó Stáb Kft. kizárólagos tulajdonosává vált

(BÉT)