HU Language HU
május 17, 2019 0

A SET-Group ma a társaság unokavállalata, a Mátó-Stáb Kft. tevékenységbővítésével kapcsolatban arról tájékoztatott, hogy a Mátó-Stáb Kft. a korábban bejelentett ingatlan és vízjogi engedély értékesítéséből származó pénzeszközt vasútépítéshez szükséges eszközök beszerzésére kívánja fordítani.

  • A SET-Group ma a társaság unokavállalata, a Mátó-Stáb Kft. tevékenységbővítésével kapcsolatban arról tájékoztatta a piaci szereplőket, hogy a Mátó-Stáb Kft. vezetése a korábban már közzétett ingatlan és vízjogi engedély értékesítéséből származó pénzeszközt vasútépítéshez szükséges eszközök beszerzésére kívánja fordítani.
  • Ebből kifolyólag a mai napon a Mátó-Stáb Kft. 219 463 560 forint értékben vásárolt vasútépítéshez szükséges pályaépítési anyagokat. A forgóeszköz beruházásra azért van szükség, hogy a vasútépítési tendereken való induláskor az abban kiírtakat a társaság maradéktalanul teljesíteni tudja.
  • A SET Group mindemellett arról is tájékoztatást tett közzé, hogy a SET Group igazgatósága nem hozhat érdemi határozatokat a korábban közzétett tőkeemelési tárgyalások lezárásával kapcsolatban tekintettel arra, hogy a társaság 2019. április 15. napján tartott rendes közgyűlésén elfogadott új alapszabály cégbíróság általi bejegyzése még folyamatban van. A cégbírósági eljárást lezáró végzés átvételét követően nyílik a társaságnak lehetősége az alapszabályt érintő határozatok meghozatalára.
  • A SET Group árfolyama stagnál ma, míg a társaság részvényei idén 173,4 százalékkal kerültek feljebb.

Beruházást jelentett be a Set-Group unokavállalata