HU Language HU
május 30, 2019 0

Idén eddig nagyot meneteltek a kriptodevizák, de Mike Novogratz milliárdos befektető szerint ez nem fog örökké tartani, és hamarosan konszolidálódik majd a bitcoin árfolyama is egy szűk sávban – írja a Bloomberg.
Novogratz, a Galaxy Digital Holdings vezérigazgatója szerint a bitcoin árfolyama valahol a 7 és 10 ezer dollár közötti árfolyamsávban fog konszolidálódni. Ahogy ő fogalmazott, a fák sem nőnek az égig.

Hozzátette azt is, hogy ha tévedne ebben, akkor valószínűleg a felső sávban téved, ugyanis megvan a piacon a kellő izgatottság és momentum, hogy akár 10 ezer dollár fölé is kerüljön az árfolyam.

Novogratz szerint az, hogy idén ismét magukhoz tértek a kriptodevizák, annak köszönhető, hogy egyere szélesebb körben fogadják el és használják nemcsak őket, hanem az alapjukként szolgáló blockchain technológiát.

Novogratz a Fortress Investment Group sztár portfóliómenedzsere volt, mielőtt elkezdett kriptopénzekkel foglalkozni. Most a Galaxy Digital Holdings nevű kriptodeviza hedge fund vezérigazgatójaként körülbelül 700 millió – 1 milliárd dolláros vagyonnal rendelkezik.

Elárulta a bitcoinguru, meddig mehet az árfolyam

Címlapkép: Getty Images/NurPhoto