HU Language HU
Íme a leggazdagabb magyar ingatlanosok – Kijött a legfrissebb lista
május 9, 2019 0

Idén is jól szerepeltek a hazai ingatlanmágnások a legfrissebb, a Napi.hu gondozásában megjelent „A 100 leggazdagabb 2019” című kiadvány listáján. Bár a 100 leggazdagabb közül mindössze 15 olyan személyt emeltünk ki, akinek vagyona legnagyobb része az ingatlanpiacról származik, az élmezőnyben számos olyan személy megtalálható, akinek kisebb-nagyobb érdekeltsége az ingatlanpiacon is van. Jól látszik ugyanakkor, hogy az ingatlanpiaci felfutásnak köszönhetően az ágazatban érdekelt szereplők szinte mindegyikének nőtt a becsült vagyona az előző évekhez képest.

A listán szereplő leggazdagabbaknak szinte minden esetben vannak kisebb-nagyobb ingatlanpiaci érdekeltségei – Csányi Sándor, Mészáros Lőrinc, Hernádi Zsolt – de a listán az ingatlanosok mellett több építőipari szereplő is feltűnik, akik a kivitelezés révén kapcsolódnak a piachoz. Őket külön nem szerepeltettük az ingatlanosokból összeállított listán. Az általunk választott 15 szereplő között többnyire ingatlanfejlesztő cégek tulajdonosai vagy vezetői vannak, akik a lakóingatlanok mellett leginkább a kereskedelmi ingatlanok piacán érdekeltek.

Portfolio Ingatlan Adatbázis
BB Házak

BB Házak

1094 Budapest, Balázs Béla utca 20.
58 db lakás
30 – 94 m2 alapterület
Átadás:
2020 Q4
25 – 75 M Ft
Ajánlatot kérek

Bár a lista összeállításánál mi is a Napi kiadványában szereplő hivatalos számokból dolgoztunk, véleményünk szerint az ebben szereplő neveken kívül is vannak még olyan ingatlanpiaci szereplők, akiknek akár csak a tulajdonukban lévő ingatlanok értéke miatt is helyük lenne a listán.

Íme a leggazdagabb magyar ingatlanosok - Kijött a legfrissebb lista

Klikk a képre!


A lista élén a tavalyihoz képest nincs nagy meglepetés, összesen két új név tűnik fel Tiborcz István és Herdon István személyében, akikkel korábban a Portfolio is készített interjút, melyet az alábbi linkekre kattintva olvashatunk:

2019.04.03 13:24 Külföldön terjeszkedne a BDPST Group
2018.08.15 05:35 Ő lehet a debreceni BMW-gyár legnagyobb nyertese

Íme a leggazdagabb magyar ingatlanosok - Kijött a legfrissebb lista

Részletekért kattints ide!