HU Language HU
május 13, 2019 0

Hogyan néz ki a magyar gazdaság és az ingatlanárak pályája a következő években és hogyan alakulhat a forint árfolyama? Hogyan lehet áthidalni a Szeged és Kecskemét térségének munkaerőhiányából és lendületes béremelkedéséből adódó feszültségeket és mindebben a digitalizáció, illetve az olcsó hitel- és tőkeági finanszírozási lehetőségek hogyan segítenek? Ezekre a kérdésekre biztosan választ kap, ha ellátogat tavaszi vidéki konferenciasorozatunk utolsó két állomására, május 14-én Szegedre és május 16-án Kecskemétre.

Az ország gazdasági vérkeringésében nagyon fontos szerepet játszanak a nagyvárosok, a vidék gazdasági és innovációs centrumai, ezért a Portfolio 2010 óta rendszeresen látogat el ezekbe az erőcentrumokba is gazdasági konferenciasorozata keretében. Célunk 2019-ben is változatlan: ezeken a fórumokon is színvonalas, aktuális gazdasági és pénzügyi információkkal segítsük a helyi vállalatokat a megalapozott üzleti döntéshozatalban, ezáltal versenyképességük növelésében.

A 2019 tavaszán megrendezésre kerülő félnapos ingyenes konferenciáinkon a Portfolio elemzőinek makrogazdasági és ingatlanpiaci előadásai mellett kiemelt hangsúlyt kap két téma: a vállalatok versenyképesség javítása, illetve a fokozott munkaerőhiányból és béremelkedésből adódó feszültségek együttes kezelési lehetőségei. Ennek jegyében vállalatfinanszírozással, hatékonysági tanácsadással, digitalizációs szolgáltatásokkal, valamint munkaerőpiaci kihívásokkal foglalkozó szakértők segítségével adunk gyors és aktuális áttekintést a kis- és közepes vállalatok, gazdasági szervezetek, önkormányzati cégek (projekt)vezetői számára az egyes szakterületek helyzetéről és kilátásairól.

Jöjjön tehát el vidéki Gazdasági Fórumainkra, ahol az adott térség aktuális helyzetét és a megoldási irányokat is átbeszéljük! Kérjük, regisztráljon az ingyenes események oldalán az alábbi linkek valamelyikére kattintva:
Szeged, Dél-Magyarországi Gazdasági Fórum, 2019. május 14., Art Hotel (regisztráció itt)
Kecskemét, Dél-Magyarországi Gazdasági Fórum, 2019. május 16., Four Points by Sheraton (regisztráció itt)

Az első, győri konferenciánkról szóló összefoglalónk itt olvasható:

2019.03.23 13:04 Feszíti a cégeket a gyors béremelés – Íme a járható utak

A második, debreceni konferenciánkról szóló összefoglalónk pedig itt:

2019.04.09 13:17 4-5 év múlva termelhet a BMW-gyár, de addig is nagyon pöröghet Debrecen

Cikkünk saját szolgáltatás támogatását szolgálja.

Címlapkép forrása: Hurta Hajnalka, Portfolio