HU Language HU
Pár órán belül felfüggesztik a nagy építőipari pályázatot!
május 8, 2019 0

Mivel a 6 milliárd forintos keretet immár kétszeresen túligényelték, ezért ma délelőtt arról adott ki tájékoztatást az Innovációs és Technológiai Minisztérium, hogy felfüggeszti a hazai építőipari vállalkozások technológiai korszerűsítését célzó pályázatot és már csak csütörtök (május 9.) délelőttig fogadják be a támogatási kérelmeket.

Nemcsak a pályázatot kezelő szervezet, az ÉMI Nkft. hivatalos honlapján, hanem az EU-pályázatokkal kapcsolatos hivatalos kormányzati oldalon is megjelent ma egy közlemény, amely arra hívja fel a figyelmet, hogy mivel az április 17-én megnyílt építőipari pályázat 6 milliárdos keretét immár kétszeresen túligényelték, ezért a szabályoknak megfelelően felfüggesztik a kiírást.

A két közlemény azonban arra is felhívja a figyelmet, hogy az ÉMI oldalán megjelent közlemény közzétételét követő 24 órán belül még benyújthatók a támogatási kérelmek, így mivel az ÉMI oldalán a közlemény ma délelőtt 10:31-kor jelent meg, ezért holnap délelőttig még be lehet adni a kérelmeket.

A magyar költségvetési forrásból kiírt pályázat részleteiről, szabályrendszeréről ebben a cikkünkben írtunk részletesen:

2019.04.17 10:00 Óriási támogatást kapnak az építőipari kkv-k – Mától indul az igénylés