HU Language HU
április 28, 2019 0
Projekt-menedzsment

Projektmenedzsmenti és üzletfejlesztési tanácsadással és a hozzájuk kapcsolódó széles körű szolgáltatásokkal segítjük elő a hazai kkv szektor szereplőit és ezáltal előnyöket biztosítva a társadalmi és gazdasági céljaik érdekében.

A siker titka egy projekt esetén, függetlenül attól, hogy támogatott projektről, vagy saját forrásból megvalósított fejlesztésről van szó, hogy a feladat végrehajtásának operatív lebonyolítását, a szervezést profi csapat végezze. Egy-egy projektben különféle szakértelmet és tapasztalatot igénylő emberek munkájának összehangolására van szükség. A legnehezebb feladat, hogy a különböző szemléletű szakemberek bár kétségtelenül a szerintük legjobbat kívánják tenni, de az nem minden esetben a legjobb és legcélravezetőbb a projekt szempontjából. A különböző szakterületek, emberek és érdekek összehangolásához elengedhetetlen a projektmenedzser, aki nem vezetője, inkább pásztora a csapatnak, nem ő a legokosabb, vagy a legjobb az adott szakmában, de ő az az ember, aki nyomon követi az egyes résztvevők munkáját, ütemezi és összehangolja azt, illetve megoldással áll elő a felmerülő nehézségek, problémák megoldására a projekt célja érdekében.
Szakértőink számos hazai és közösségi finanszírozású projektet vezettek sikerre, a legkülönfélébb területeken (építőipari beruházások, egészségügyi intézmény fejlesztések, ipari beruházások és technológia fejlesztések), illetve több szervezetben és önkormányzatban bizonyították már rátermettségüket. Tanácsadással, konzultációval segítjük tagjainkat, de igény esetén komplex megoldást kínálunk az előkészítéstől és tervezéstől, az operatív lebonyolításon át a kommunikációig.