HU Language HU
A bankkártyákat is érintő leállás jön a K&H-nál, a netbank már működik
május 10, 2019 0

A K&H e-bank és K&H mobilbank szolgáltatásban átmenetileg kimaradások tapasztalhatóak – írta ma reggel a K&H Bank a netbanki belépő oldalán, és erről tájékoztatnak a mobilbanki bejelentkezőnél is. Azóta megoldották a problémát, és közölték, technikai okok miatt tervezett leállás jön a netbanknál és a mobilbanknál, illetve K&H e-posta, K&H elektronikus postaláda, K&H bankkártya, ATM, K&H POS és VPOS, valamint K&H SZÉP kártya szolgáltatásokban.

A hiba mielőbbi elhárítása folyamatban van

– írta a bank az oldalán ma reggel, a hibát azóta megoldották.

Most egy új üzenet fogadja az ügyfeleket:

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2019. május 10. 23:00 óra és május 11. 02:30 óra között, valamint 2019. május 11. 22:00 óra és május 12. 06:30 óra között technikai okok miatt fennakadások várhatóak a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-posta, K&H elektronikus postaláda, K&H bankkártya, ATM, K&H POS és VPOS, valamint K&H SZÉP kártya szolgáltatásokban.

Megkérdeztük a bankot, hogy mi volt a hiba oka, és mikorra várható az elhárítása. Válaszukban megerősítették, hogy akadozott a rendszer, és türelmet kértek az ügyfelektől a hiba elhárításáig, ami már megtörtént.