HU Language HU
Egyesültek a PannErgy leánycégének leányai
május 6, 2019 0

A PannErgy leányvállalatának, a PannErgy Geotermikus Erőművek Zrt.-nek az igazgatósága vállalati egyesülésről döntött leányvállalatai körében – írta a társaság a Budapesti Értéktőzsde oldalán.

A cég közleményben kiemelte, PannErgy Geotermikus Erőművek Zrt., mint tulajdonos részéről döntés született – az Innovációs és Technológiai Minisztériumnak a koncessziós jogok jogutódlással történő átszállására vonatkozó előzetes jóváhagyása mellett – arra vonatkozóan, hogy a PannErgy Koncessziós Kft. egyesüljön az Arrabona Geotermia Kft-vel.

Az egyesülés módja beolvadás, amely során a PannErgy Koncessziós Kft., mint beolvadó társaság beolvad az átvevő Arrabona Geotermia Kft-be. A beolvadással a PannErgy Koncessziós Kft. megszűnik oly módon, hogy általános jogutódja az átvevő Arrabona Geotermia Kft. lesz, amely a beolvadást követően Arrabona Koncessziós Kft. néven fogja folytatni az eddigi tevékenysége mellett a jogelőd koncessziós szerződésben vállalt tevékenységét is.

A PannErgy árfolyama több mint 4 százalékot esett a múlt pénteki záráshoz képest, így 710 forinton zárta a hétfői kereskedést.

Egyesültek a PannErgy leánycégének leányai