HU Language HU
Elindult a SPAR webshopja: itt vannak a részletek
május 8, 2019 0

Május 6-tól hivatalosan is elindult a SPAR webshopja, a fővárosban és 49 környező településen működik a házhoz szállítási szolgáltatás. Maczelka Márk, a cég kommunikációs vezetője elárulta, megközelítőleg egy INTERSPAR áruház forgalmával számolnak az első évben.

Elindult a SPAR webshopja, május 6-tól a fővárosi és 49 környező településen élők már tudnak online vásárolni és élvezhetik a házhoz szállítási szolgáltatást. Maczelka Márk, a cég kommunikációs vezetője a Pénzcentrumnak arról is beszélt, megközelítőleg egy INTERSPAR áruház forgalmával számolnak az első évben, egy átlagos vásárlói kosár tartalma 15 000 forint körül alakul.

Elmondta azt is, a több mint 960 millió forintos fejlesztés csaknem száz újabb munkahelyet teremt. Folyamatosan keresnek munkatársakat, árukiszállítókra és komissiózó munkatársakra van leginkább szükségük. A kiszállítás költségeivel kapcsolatban közölte, heti hat napon keresztül, hétfőtől péntekig 8 órától 22 óráig, szombaton 8 órától 18 óráig kétórás idősávokban rendelhetnek a vásárlók.

A hét idősáv valamelyikében igényelt kiszállításért 499-999 forintot kell fizetni, a személyes – úgynevezett Drive-In – átvétel 150 forint költséggel jár, míg 25 000 forint feletti rendelés esetén a szolgáltatás ingyenes.

 

TÁMOGATOTT TARTALOM

A cikk megjelenését a SPAR Magyarország támogatta.