HU Language HU
május 22, 2019 0

Egy kilencezer négyzetméteres telek megvásárlásával megkezdte egy új irodaegyüttes fejlesztésének előkészítését az S Immo. A cég egy bérleti szerződésben 4500 négyzetméter irodaterület bérbeadására is szerződést kötött.

Az év elején vásárolta meg legújabb fejlesztési telkét az S Immo, amiről korábban már be is számoltunk. A Váci út 113. szám alatt található ingatlanon egy nyolcszintes, mintegy 30 000 négyzetméter bérbeadható területű modern irodaház épül majd. A terület az M3 metróvonal Forgách és Gyöngyösi utcai megállója között helyezkedik el. A projekt előkészítő szakasza elindult, az építkezés kezdete 2021 tavaszára várható. Az irodaház fejlesztése során a piaci elvárásoknak megfelelően BREEAM minősítés megszerzését tűzték ki célul.

2019.02.28 10:21 Új irodaházzal bővítené hazai portfólióját az ingatlanfejlesztő

Portfolio Ingatlan Adatbázis
Millennium Gardens

Millennium Gardens

1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 10B
Kiadó terület: 37000m2
Átadás:
2021
Bérleti díj: 15.5 – 17 EUR
Ajánlatot kérek

Az cég két bérleti tranzakciót is lezárt a szintén a Váci úton elhelyezkedő River Estates irodaházban. Az épület legnagyobb bérlői közé tartozó Danone újabb részlegeit költözteti ide, bővítve az eddig bérelt irodaterületét. A másik megállapodást az állami tulajdonú Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség írta alá, amely informatikai és kommunikációs technológiák fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozik. A szervezet az irodaház két szintjét foglalja el, ez a két, összesen csaknem 4500 négyzetméterre szóló szerződés révén egy márciusban távozott nagy bérlő által hátrahagyott területnek mintegy felét – a megüresedés előtt – újra bérbe adták.

Előkészítési szakaszba lépett a nyolcemeletes Váci úti irodaház építése

River Estates irodaház, forrás: S Immo