HU Language HU
május 16, 2019 0

Park22 néven új üzleti park építésébe kezd a Campona tőszomszédságában a White Star Real Estate. A több ütemben készülő fejlesztés a jelen piaci igényeket tükröző kínálattal várja a leendő bérlőket: a mezzanin irodákkal rendelkező raktárak mellett különálló irodaépületeket is kialakítanak.

A park stratégiai elhelyezkedése kedvez a városi raktározásra specializálódott szolgáltatóknak és az elmúlt években gyorsuló mértékben növekedő online vásárlásokat kiszolgáló raktárigényeknek. A projekt megvalósítása során kiemelt hangsúlyt kap a zöldfelületek és épületek egyensúlyának megtartása, a 15 hektáros telken a 60 800 négyzetméternyi bérbe adható területhez 53 500 négyzetméternyi park tartozik majd.

Hatalmas fejlesztés készül a Campona mellé - Ez lehet a budapesti e-kereskedelem központja?

Részletekért kattints ide!

A park22 fejlesztése 2019-ben indul és 3 fázisban valósul meg. Ennek során összesen 6 db raktárcsarnok épül majd, melyekből 3 raktárhoz irodaépület is kapcsolódni fog. 421 parkoló is kialakításra kerül, a 24 órás védelmi- és beléptetési rendszer, az elektromos autótöltők és kerékpártárolók mellett.

Hatalmas fejlesztés készül a Campona mellé - Ez lehet a budapesti e-kereskedelem központja?

Az e-kereskedelem bővülési ütemét látva nem lennénk meglepve, ha az ide felépülő 60 ezer négyzetméternyi logisztikai terület nagy része az ilyen tevékenységgel foglalkozó cégeket szolgálná ki, ugyanis a nagy alapterület és a városhoz való közelség kedvező feltételeket teremt a vásárlók által megrendelt termékek kiszállításához.

Portfolio Ingatlan Adatbázis
Prologis Park Budapest-Harbor

Prologis Park Budapest-Harbor

1225 Budapest, Campona utca 1
Kiadó terület: 10500m2
Átadás:
2001 Év eleje
Bérleti díj: 4.7 – 4.7 EUR
Ajánlatot kérek


2019.04.24 15:38 Eljött a fordulat ideje? – Csökkent az érdeklődés a városszéli monstrumok iránt