HU Language HU
június 7, 2019 0

Szerdán este tartották a HubHub Budapest közösségi iroda első pitch versenyét, melynek során a startupok 5 perces pitchekben három témában – proptech, okos város, green living – mérték össze a tudásukat. A győztes szállodai papírmunkát és ajánlatokat okos platformra megálmodó Screbo lett.

A verseny során a kiválasztott startupok közel 4 órás speedmentoringon vettek részt. Ennek során 5 mentor egymást váltotta 35-40 percen keresztül, a csapatok a versenyre való felkészülésükhöz mentoroktól kaptak útmutatást.

A zsűri előtt végül 4 startup bizonyított a döntőben: a vermikomposztálás és különleges otthoni függőleges kertek kombinációját kialakító VermiGo, a kriptovalután alapuló közösségi finanszírozású, ingatlanfejlesztéssel foglalkozó Block Fund, az új és hatékony energiatárolás megteremtésére megoldást kínáló HeatVentors, valamint a szállodai papírmunkát és ajánlatokat okos platformra álmodó Screbo.

Innovatív ötlettel állt elő a hazai startup verseny győztese

Részletekért kattints ide!

Az est győztese a Screbo volt, amely innovatív megoldásokat kínál olyan szállodatulajdonosok számára, akik számára problémát jelent az extra szolgáltatások értékesítése és a hagyományos papír-alapú szállodafoglalási adatok kezelése. A magyar tulajdonú startup olyan digitális szobatájékoztató és -vezérlő rendszert kínál, amely személyre szabott ajánlatot készít a vendégek számára nem, kor és állampolgárság alapján, és közvetlen elérést biztosít a recepció felé chatbot használatával.

Portfolio Ingatlan Adatbázis
park22 üzleti park

park22 üzleti park

1223 Budapest, Növény utca 7.
Kiadó terület: 60800m2
Átadás:
2018
Bérleti díj: 5 – 5.5 EUR
Ajánlatot kérek