HU Language HU
május 28, 2019 0

Az Est Media május 28-i közgyűlése többek között új igazgatósági tagokat is választott, Perger Gábor mellett Papp István is tagja lett a társaság igazgatóságának, Papp István korábban a Microsoft Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója volt.

  • Az Est Media május 28-án folytatódó közgyűlésén a társaság igazgatósági tagjának választotta meg Papp Istvánt és Perger Gábort, az új igazgatósági tagok megbízatása határozatlan időtartamra szól és feladatukat díjazás nélkül látják el.
  • Perger Gábor 1 591 052 darab Est Media törzsrészvénnyel rendelkezik, míg Papp István 500 000 darab Est Media törzsrészvénnyel rendelkezik.
  • Papp István informatikai és telekommunikációs területen több évtizedes vezetői tapasztalattal rendelkező üzletember, aki korábban a Magyar Telekom Üzleti Szolgáltatások Üzletágért (T-Systems) felelős vezérigazgató-helyettese volt, 2011-2015 között a Microsoft Magyarország Kft. ügyvezető igazgatói posztját töltötte be, majd ezt követően a Microsoft Ázsia és Csendes-óceáni Térség alelnöke volt.
  • A társaság közgyűlése az alapszabály és a könyvvizsgáló megválasztása mellett saját részvények vásárlására is felhatalmazta az igazgatóságot.
  • Az Est Media árfolyama 5,3 százalékkal került lejjebb, míg a társaság részvényárfolyama idén 35,5 százalékkal került lejjebb.

Megválasztották az Est Media igazgatóságába a magyar Microsoft korábbi vezérét