HU Language HU
Elérkezett: robotok rakják össze, amit rendelsz, és ez csak a kezdet
május 6, 2019 0

Pár éve még elképzelhetetlennek tűntek a teljesen automatizált raktárépületek, a raktárban dolgozó robotok vagy a csomagokat kiszállító drónok, de mindez már nem a jövő, hanem a jelen. Magyarországon is egyre terjed az automatizáció és a robotizáció a logisztikában, mégis van, ami gátat szab a fejlődésnek. Pedig az e-kereskedelem, az online vásárlás, a csomagolási és raktározási technikák átalakulásával lépést kell tartani, különben lemaradunk. De képesek erre a magyar cégek? Május 21-én, a Portfolio Smart Logistics konferenciáján kiderül.

Már csak pár nap, és jön a Portfolio Smart Logistics konferenciája! Te már regisztráltál? Részletek itt:

A csomaglogisztika és raktározás terén is csak egyre jönnek az újabbnál újabb technológiai megoldások. A csomagolások terén előtérbe kerülnek a fenntartható és az ügyfelek igényeire szabott csomagolási technikák, miközben az automatizáció is egyre nagyobb hangsúlyt kap.

Homolya Péter

elnök-vezérigazgató

Golden-Pack Hungary Kft.

 Tovább »

Az online vásárlás és e-kereskedelmi szolgáltatások előretörésével a raktározásnak is lépést kell tartania, számos szolgáltató nyit a robotizáció, áruadagoló rendszerek és a kiterjesztett valóság felé.

Elérkezett: robotok rakják össze, amit rendelsz, és ez csak a kezdet


A konferencia egyik délutáni szekciójában ezeket a témákat járjuk körül, az előadások során kitérünk arra is, miért ilyen kevés az automata és robot raktárak száma a logisztikai cégeknél, vajon csupán a gyártócégek kiváltsága ez vagy lehet rá megoldást találni?

Az előadásokat követő panelbeszélgetésben a csomagolás és raktározás kihívásairól és jövőjéről lesz szó olyan témák mentén, mint a változó ügyféligények, gyorsabb kiszállítási kényszer, árubiztonság, automatizáció, jövőbemutató fejlesztések.

Balogh Levente

tulajdonos ügyvezető

Szentkirályi Ásványvíz Kft.

Balogh Levente hazánk ásványvízguruja: alapítóként ő tette piacvezetővé a Szentkirályi ásványvizet, jelenleg a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft., hazánk piacvezető ásványvíz- és meghatározó üdítőipari… Tovább »

Már csak pár nap, és jön a Portfolio Smart Logistics konferenciája! Te már regisztráltál? Részletek itt: