HU Language HU
május 31, 2019 0

Hamarosan megnyitja kapuit a Mellow Mood Hotels fejlesztésében megvalósuló Párisi Udvar Hotel Budapest. Az ötcsillagos szálloda hivatalos megnyitása előtt bejártuk az épületet, az arról készült képeket pedig egy galériában mutatjuk meg.

A Mellow Mood csoport az épület 2,1 milliárd forintos vételárán felül további 13 milliárd forintból valósította meg az üzleteket, konferenciatermeket, éttermet, kávézót, masszázs- és fitneszrészleget is magába foglaló, 110 szobás luxushotelt.

A hotel 110 szobájának – ebből 18 lakosztály – nagy része a belső udvar köré szerveződik, összesen öt szinten. A hátsó szárnyban hotelszobákat, spa-t, masszázst és wellnesst, illetve egy konferenciaszintet hoztak létre. Az épület tetején egy rezidenciaszintet alakítottak ki két, egy 130 és 250 négyzetméteres alapterületű lakosztállyal, amelyek igény esetén egybenyithatóak.

Párisi Udvar Hotel Budapest

Párisi Udvar Hotel Budapest (galéria, 36 kép)


Képek forrása: Hurta Hajnalka

A tulajdonosok a szállodát a budapesti top 3-ba pozicionálják, a 4 Seasons és a Ritz mellé. A Párisi Udvar Hotelben egy standard szoba két személy esetén éjszakánként 400 eurós ártól indul, két lakosztálynak pedig 4500, illetve 6500 eurós felára van. A hotel a tervek szerint június közepétől várja a vendégeket.

Így néz ki Budapest legújabb luxusszállodája (képek)

Részletekért kattints ide!

2019.05.31 11:38 Nyitás előtt a belvárosi luxushotel: exkluzív bejárás az ötcsillagos szállodában