HU Language HU
május 30, 2019 0

A májusi esős hangulatot nem csak az időjárásban, de a tőzsdéken is megtapasztalhattuk, jelentős lefordulásokat láthattunk a hónap eleji csúcsokról. Éppen ezért érdemes nagyító alá venni a fontosabb tőzsdéket és termékeket, illetve megnézni, milyen forgatókönyvek mentén lehet a megfelelő kockázatkezelés mellett piacra lépni. A Portfolio Trader legfrissebb videós elemzésében pont ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat, tágabb perspektívába helyezve a mostani borongós hangulatot.

Az elemző videóban terítékre kerül az S&P500, a Nasdaq100, a DAX-index, valamint más európai indexek, de ugyanúgy kitérünk a fontosabb devizapárok, árupiaci termékek, bitcoin, illetve a magyar blue-chipek elemzésére is.

Aki Portfolio Trader kereskedési számlát nyit, az rövid és hosszabb távú kereskedési, illetve befektetési ötletek mellett hetente kétszer tud hozzáférni hasonló interaktív piacelemző videóinkhoz, valamint személyes konzultációkon és oktatásokon keresztül még jobban el tudja sajátítani a tőzsdézés fortélyait.

A cikk saját szolgáltatást népszerűsít.

Valamennyi, a Portfolio Trader által közzétette vagy a Portfolio TraderSzobában megjelent vélemény, elemzés az azt elkészítő kolléga szakmai véleményét tükrözi, melyben objektív és szubjektív elemek egyaránt vannak. Az előbbiekre, valamint a tőzsdei tranzakciók általános kockázatára tekintettel a NET Média Zrt. az egyes cikkekkel, elemzésekkel vagy az azokból származó információkra és véleményekre alapított ügyletekkel kapcsolatos semmilyen kárért vagy költségért felelősséget nem vállal.