HU Language HU
június 3, 2019 0

Sokan szeretnének kiharapni egy nagy falatot az elérhető tőzsdei profit tortájából, de kevesen veszik a fáradságot, hogy kereskedési tervet készítsenek saját maguk számára. Legtöbben az őket érő impulzusok alapján,rendszer nélkül, össze-vissza kereskednek. Részben ez az oka annak, hogy a legtöbb kereskedő veszteséges.

A tőzsdei piacokon korlátlan lehetőségek várnak rád, teljes szabadságot élvezel, azt és úgy csinálsz, amit és ahogyan csak jólesik. Ez a nagy szabadság a tőzsdén még akár eredményre is vezethetne, ha prognosztizálható lenne a jövő, de nem az. A piaci szereplők viselkedésének vizsgálatából (technikai elemzés) úgy tudsz előnyt kovácsolni, hogy kitartóan azonos módszereket használsz. Ezeket kereskedési stratégiáknak hívják. A stratégiák nem a legfontosabb elemei a kereskedési sikernek, de akinek nincs kereskedési stratégiája, az biztosan nem lesz hosszú távon eredményes.

Jelentkezés a díjmentes online előadásra

A legtöbben a kereskedési stratégia legfontosabb részének a beszállást gondolják, vagyis azt, hogy hol vesznek és hol adnak el. A pénzt azonban a kiszállással keressük, így a kiszállás vagy a veszteségvágás témaköre mind nagyobb jelentőséggel bírnak, mint az, hogy mikor lépsz a piacra.
Soron következő online webináriumunkon megismered a stratégia építés témakörét, és megérted, hogy miért értelmetlen más stratégiáját szolgaian másolni.

Tematika

  • Miért kell a kereskedési stratégia?
  • A tőzsdei siker másolása nem a stratégia másolása
  • Stratégia alkotóelemei

Jelentkezés az online előadásra

Időpont: 2019. június 4. 17:30-18:30
Helyszín:Mivel ez egy online webinárium, így a saját számítógépeden vagy akár az okostelefonodon is követheted az előadást.

Amennyiben érdekel a tőzsde világa, ajánljuk figyelmedbe A sikeres kereskedő című könyvet, mely az alapoktól a stratégiaépítésig repít.

Az írás saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja
Címlapkép forrása: Shutterstock